Welkom op de nieuwe website

Bij GoedkoopBaarzen zitten we nooit stil. Zo vonden wij het ook tijd worden voor een nieuwe website, waarmee we u nog beter van dienst kunnen zijn.

U vindt er wederom de voordeligste pluggen, onderlijnen, softbait en nog veel meer klein materiaal voor het beoefenen van de vissport.

Webshop

Op de website vindt u in de webshop nu ook een verbeterd overzicht van het kunstaas en ander klein materiaal dat er te koop is.

Outlet

De oude, vertrouwde uitverkoop is ook terug!

In de webshop vindt u ook onze outlet met nieuwe en gebruikte producten tegen een heel klein prijsje.

Persoonlijke verzorging

Naast visspullen vindt u bij ons ook alles voor een dag op of aan het water.

Bescherming voor een lange dag in de zon, maar ook crème voor de droge handen door zout water.

Tips en informatie

Nieuw op de website is een blog met tips en informatie over het vissen.

Er zal een breed scala aan artikelen bij komen. Denk daarbij aan uitleg over aas en kunstaas, maar ook over technieken, soorten vis, gesloten seizoenen en nog veel meer.

  • Gesloten tijd voor het vissen op (roof)vis in Nederland en België
    Tijdens de gesloten tijd is het niet verboden om te vissen op het specifieke soort, echter bent u verplicht de betreffende vis direct terug te plaatsen in hetzelfde water waar u deze heeft gevangen. U mag dus niet in het bezit zijn van een vis waarvoor op dat moment gesloten tijd geldt. Dus ook niet […]
  • Alles wat u weten moet over baarzen en hun gedrag om uw vangkans te vergroten
    De baars valt onder de familie ‘echte baarzen’ (percidae). Deze Nederlands inheemse vis is te vinden in bijna heel Europa en Noord-Azië. Ze kunnen tot 50 centimeter worden en een gewicht van 4 kilogram halen. Baarzen zijn te herkennen aan de gescheiden rugvinnen en 5 tot 9 zwarte brede verticale strepen die over de flanken […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *