Algemene voorwaarden

GoedkoopBaarzen is een van de goedkoopste webshops van Nederland in Hengelsportartikelen. Verhandeld daarnaast ook in ziekenhuisartikelen zoals arterieklemmen, chirurgische scharen en pincetten. Materialen van RVS bevinden zich ook in het assortiment!

Wij verzenden naar Nederland en België. Communiceren kan in Nederlands of Engels.

Retourneren

 • 30 dagen bedenktijd
 • Gratis retourneren

Een artikel retour sturen?

 • De retourzending kan aangemeld worden door contact op te nemen via het contactformulier.
 • Vermeldt uw bestelnummer, de producten die u wenst te retourneren en gebruik de naam waarmee u het product besteld hebt.
 • Zodra de retourzending in goede staat is ontvangen, vervalt de betalingsverplichting of wordt het reeds betaalde bedrag teruggestort

Voorwaarden retourneren

De staat en verpakking van geretourneerde artikelen moet aan de volgende voorwaarden voldoen:

 1. Geen gebruikssporen.
 2. Mag niet gedemonteerd zijn.
 3. Geen schade aan het artikel zelf. De verpakking kan beschadigen tijdens transport, dat zien we door de vingers.
 4. Reden erbij vermelden van retour. Indien er geen reden van retour vermeld is krijgt u het geld en het product niet terug. Dit geld ook voor als u meerdere artikelen koopt, moet ieder artikel een reden bevatten.
 5. Bij een retour zending moet de bijgeleverde pakbon mee terug gestuurd worden! Geen bon? Dan krijgt u geen geld en geen artikel terug.
 6. Wilt u het product toch behouden nadat de zending al retour verzonden of geleverd is moet u het product opnieuw bestellen.
  1. Dit geld niet voor als u het verkeerde product heeft ontvangen, maar gelieve wel de pakbon meesturen voor het verwerken van, ook graag de reden erbij zetten dat u het verkeerde product heeft ontvangen.

Vragen over je bestelling

Zijn er vragen over een bestelling die je hebt geplaatst? Raadpleeg de bestelstatus in je account. Indien u daar niet het antwoord op uw vraag hebt kunnen vinden kunt u contact opnemen via het contactformulier.

Bedrijfsinformatie

Goedkoopbaarzen
Croesinck 55
2731 GV Benthuizen

KvK-nummer74523961
Btw-nummerNL002311649B83